пʼятницю, 2 квітня 2021 р.

Тиждень дитячого читання Бібліофреш «Журнальна імперія»

Прес-тусівка: Журнал для покоління Z

Сьогодні у нас – дівчача п’ятниця!  Наші завзяті, активні та юні сьогодні у нас, у відділі обслуговування читачів-учнів 5-9 класів зібралися на «Прес-тусівку». А журнал, який ми представляємо разом з дівчатками – це журнал для «покоління Z» і він цілком і повністю «дівчачий». Він так і називається – «Юная леди».


Наші маленькі леді – цілковиті представниці  «покоління Z». Вони інші. Не кращі, чи гірші за нас, просто – інші. З ними цікаво, корисно і фаново проводити час! Темою сьогоднішнього спілкування була… косметика. От ви точно знаєте, що знаходиться у баночках, які стоять на ваших поличках? А, можливо, ваша улюблена помада зроблена із воску, з якого роблять свічки? А ваш улюблений крем – із слизу равлика? А основна складова вашої туші для вій – вугільний пил? «Ви серйозно?!» - скажете ви? Те саме сказали і наші дівчата. А для чого ж журнал? Він і розкриває секрети того,  які неймовірні складові можна знайти у складі beauty-штучок.

Дівчата принесли з собою цілу «батарею» косметики. Прочитавши журнал, спробували себе у ролі починаючих візажистів. Стали трохи дорослішими, але ще  гарнішими!



Звичайно, веселилися та розважалися ( цілком по-дівчачому). Журнал містить рубрики не тільки про красу та моду, а й допоможе скоригувати власне життя, покращить дозвілля та розкриє секрети багатих та знаменитих. А, оскільки, у залі стоїть виставка з новенькими книгами від # Український інститу книги, а на ній багато «дівчачих» книжок, то наше спілкування ми доповнили саме тими, де присутня тема  краси та присутності косметики в ній. Це – «Цілком дівчачі штукенції» від Лідії Гауеншильд  та «Дівчаче дозвілля на всі 100 %». Наші Z-дівчата з задоволенням пройшли тестування, яке пропонує  Татьяна Свяжина у «Експресс - курс для девочек». Що розповість про тебе твоя помада? От і спробували зясувати.

Сьогодні була весела, пізнавальна, розважальна, активна та дружня «прес-тусівка»! Зустрінемося ще не раз!                                                                                                                                                        (Захід проведено з дотриманням усіх карантинних обмежень )

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...