вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Терапевтичні посиденьки


Щоб нам вчитись «на відмінно», треба їсти вітаміни!
Жовтень місяць у читальній залі  для старших читачів весь пропах апельсинами. Це у нас проходили терапевтичні посиденьки «Щоб нам вчитись «на відмінно», треба їсти вітаміни».

Говорили про здорову їжу, знайомилися із великим сімейством вітамінів, зясовували, чи корисну їжу полюбляють ті, хто приходив на посиденьки. Щоб запам’ятати краще, грали у  гру «Переплутанку» та розгадували фруктово-ягідні загадки, щоб «поселити» певний вітамін до його сімейства. Впоралися!




А ще зясували, що часник – це корисно, часник наші діти вживають і вважають, що це класно!



Розбиралися, які вітаміни потрібно вживати, щоб краще працював мозок, щоб не втомлюватись, щоб не замучила «осіння хандра». Звичайно, купу не дуже корисного вживають наші діти, та у них ще все попереду, щоб вирости і здоровими, і красивими, і успішними. Ми подарували кожному осінню усмішку вітаміна С – для здоровя!




«Вітамінізували» за жовтень ми 74 учня гімназії. Приємно бути здоровим, тільки необхідно знати, як здоровим стати. Будьте здорові!






Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...