четвер, 25 квітня 2019 р.


Екскурсія до  бібліотеки: «Перший раз до країни Читалії»
   25 квітня до міської бібліотеки для дітей на екскурсію «Перший раз до країни Читалії» завітали вихованці д/с «Журавлик». Ці дошкільнята восени стануть першокласниками.
Скільки цікавості було у дитячих очах! Таку велику кількість книжок вони бачили вперше! Спочатку юні відвідувачі поспілкувались з бібліотекарем і довідались значення слів:  «книга», «бібліотека», «абонемент». Розказали про свої улюблені казки. У дівчат – це «Попелюшка», а у хлопців «Котигорошко». Воно і не дивно. Хто з дівчаток не мріє бути принцесою? А хлопці хочуть  стати справжніми  вправними козаками.
На острові «абонемент» ми знайшли пана Формуляра,який розповів дітям  як себе поводити у бібліотеці і правила користування книгою. Наші розумники і самі знали,що книги не можна псувати,вирізати і брати брудними руками.
У читальному залі діти познайомились з журналами :  «Малюк Котя», «Вечірня казка» до Великодніх свят «Малятко» подарував своїм читачам вірші сучасних українських поетів. Вірш В. Пронь «Курочка чубата» дуже сподобався нашим відвідувачам. І на останок у нас були загадки від мудрої Сови. Діти разом знайшли вірну відповідь і отримали у дарунок емблему від книжного птаха.






Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...