понеділок, 3 вересня 2018 р.


Урок мужності: «Героям слава!»
(Розповіді для дітей про героїв фронту і тилу)
  Свято першого дзвоника пролунало для учнів гімназії 3 вересня. Свої перші уроки разом з бібліотекарями міської бібліотеки для дітей провели класні керівники 4-Б класу(Головко Ірина Анатоліївна),   4-В класу (Грудницька Ольга Олександрівна).
На сході України продовжуються військові дії не всі діти сядуть за парти і зустрінуться з друзями. Хтось покинув свою домівку разом з батьками, а хтось пережидає обстріли у підвалах. Воїни Української армії віддають сили, здоров’я і навіть своє життя, щоб над дітьми всієї нашої держави світило мирне сонце і всі змогли взяти новенькі рюкзаки і піти до рідної школи.
Сьогодні ми згадували воїнів - новокаховчан, які загинули заради майбутньої перемоги. А допомогла нам провести захід бібліотечний волонтер Ангеліна Басова, яка підготувала уривок з книги  «Героям слава» видавництва «Мамине сонечко.»
А от з електронної презентації «Українські вчені у світі» наші читачі дізнались про винаходи українських вчених, як відомих у науковій сфері так і зовсім юних винахідників.











Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...