середу, 14 лютого 2018 р.

Літературно-мистецький салон


День закоханих у бібліотеці для дітей
Розпочався день 14 лютого в міській бібліотеці для дітей з візиту учнів II(6)-А класу гімназії, які прийшли на бібліотечний урок  «Довідковий апарат бібліотеки». Добре, що фонд бібліотеки має на сьогодні багато нових книжок, які ми охоче представили дітям: і словники, й довідники, і енциклопедії. Звичайно, не забули ми привітати наших гостей і з Днем закоханих.



А от поговорити про кохання ми змогли вже опівдні, коли до нас завітали учні V(9)-Б класу гімназії на літературно-мистецький салон «Така любов буває раз в ніколи…» Хтось із великих колись сказав «Справжні почуття ніколи не закінчуються, тому що ніколи не вмирають…» Ми спробували розкрити своїм юним гостям істину цих слів, розповівши їм про історії кохання людей, які пережили любов, «яка буває раз в ніколи…» Лунала на нашому заході музика російського  романсу, висока поезія  В.Сосюри,  Ліни Костенко, О.С.Пушкіна, В. Шекспіра.  Сподіваємося, що наших юних гостей на великі вчинки в імя любові, у славу її надихнуть приклади кохання тих, хто залишив історії свого кохання у віках.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...