вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Нові книжки

Почитай на канікулах.
Молодший відділ поповнився новими книжками. Для тих хто любить енциклопедії запрошує у мандри серія видавництва   «Перо» гортайте  сторінки енциклопедії «Географічні відкриття» і відкривайте для себе нові світи разом з Васко до Гама, Іваном Крузенштерном, Марко Поло та  з іншими відомими мандрівниками. Для тих, хто любить космічні простори вас зацікавить «Астрономія», а для тих кому немає спокою і хочеться все знати, погортайте сторінки енциклопедії «Открытия и изобретения». 



А розібратись у запитаннях на які нелегко дати відповідь, вам допоможе гарно ілюстрованє видання «Хочу все знати». Ти любиш тварин? Тоді  читай енциклопедію «Животные».





  Всеволод Нестайко- написав чимало  повістей та оповідань для дітей. Його твори несуть особливий заряд доброти та оптимізму. В збірці «Одиниця з обманом» вирує шкільне життя з його радощами і прикрощами, веселими і сумними подіями. А от казка «Чорлі», так звати чорного кота - чарівника запрошує вас у світ  чародіїв і  чарівництва . Читай і насолоджуйся!


  Серія «Хрестоматія школяра» допоможе вам опанувати шкільну програму з  літератури. Оповідання і вірші Катерини Перелісної: « Скажу на вушко». Збірка сучасного українського письменника Дмитра Чередниченка «Мандри жолудя» і збірка коротких історичних оповідань маловідомого українського письменника Антіна Лотоцького «Михайло-Семеліток».

Любиш поринути у пригоди з головою? Тоді зроби це з Фроською кімнатною феєю чи маленькими, але хоробрими комашками. Якщо ти любиш гумористичні оповідання то «Веселі історії»  саме для тебе і твоїх друзів.

Пам’ятаєш  мультфільм про Капітошку? Наталія Гузєєва створила продовження пригод Вовчика БуРРченя та Капітошки у книзі  «Капітошка і найсправжнісінький Новий рік».


А ці книжки допоможуть дошкільнятам і їх батькам підготуватись до школи, їх запрошує до себе у гості весела  «Математика для дошкільнят», «Абетка до школярика – пішохода», «Англійський у малюнках»   і читаночка «Від сніжинки до краплинки»


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...