середу, 6 вересня 2017 р.

Екскурсія:  «  Добрий день , бібліотеко!»
  Перший дзвоник, перший підручник, перша екскурсія до міської бібліотеки для дітей. Сьогодні у нас у гостях побували первачки 1-А класу гімназії. Для них це був великий сюрприз. Як приємно бачити великі дитячі очі від здивування. А таких у нас сьогодні було тридцять пар. Сірі, карі, блакитні оченята  з подивом роззирались навкруги. Їм все було цікаво:  книжки, журнали і навіть іграшки. Ох ,як важко бути першокласником!




 Щоб діти на перервах не загубили один одного 1-А надів зелені краватки. А от в яких прийде до нас 1-Б подивимось завтра.





  Слідом за первачками до нас завітали учні 2-Б класу гімназії , щоб підвести підсумки переможця конкурсу « Лідер читання -2017». Діти з задоволенням привітали свою однокласницю Шляхову Діану, яка прочитала найбільше книжок у всьому класі. Вона буде запрошена на фінальне нагородження переможців, яке відбудеться у кінці вересня.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...