четвер, 28 вересня 2017 р.


   Фотосушка до дня бібліотек
Цього року, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек , міська бібліотека для дітей організувала на своєму бібліотечному подвір’ї  фотосушку для містян.


Ми розмістили тут фотографії минулого та сьогодення, які доповнював плакат до свята з девізом УБА «Бібліотека: знай, мрій, твори!»  Переглянути світлини та літературу, яку ми запропонували нашим потенційним гостям, запрошували бібліотекарі та завідуюча бібліотеки Карпенко Валентина Іванівна.


Роздивлялися фотографії юні та малеча, молоді та вже сиві.



З літературою також знайомилися і бабусі, і мами, і малеча. Ми залишали кожному смайлик на згадку з запрошенням обовязково завітати до бібліотеки та взяти книжку додому.





Дуже приємно було колективу бібліотеки вітати біля нашої фотосушки бібліотекаря  Швирьову Катерину Андріївну, яка довгий час працювала в дитячій бібліотеці, а тепер шукала та знаходила на  виставлених світлинах своїх онуків та переглядала сучасну літературу.



Тож, чекаємо у себе нових читачів, а усіх колег щиро вітаємо зі святом!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...