пʼятницю, 12 травня 2017 р.


Херсонський край нас вабить і дивує
Таку красиву назву  надали організатори обласного інноваційного проекту «В долонях степу і Дніпра»  фінальному заходу, який відбувся 11 травня . Зустрічав учасників фіналу історико-розважальний комплекс  «Зелені хутори Таврії» (Голопристанський район). Місто Нову Каховку представляла команда «220 V». Учасниками команди були учні восьмого класу гімназії, які впродовж року працювали над проектом, вивчаючи та досліджуючи туристичну привабливість Нової Каховки. Результатом цієї роботи став випуск  туристичного путівника-довідника Нової Каховки, пам’ятки-путівника «Архітектурні родзинки Нової Каховки», буклету «Корсунський Богородичний монастир» ,подарункового  календаря на 2017 рік «Нова Каховка культурна»,  відеозапис екскурсії   «Давайте отдохнем в Днепровском парке» та відповідного буклету, а також виготовлення учнями гімназії численної сувенірної продукції, яка розкриває  туристичну привабливість міста.  Цю продукцію дівчата-учасниці команди демонстрували гостям проекту на виставковій галявині «Зелених хуторів Таврії». І не просто демонстрували, а й розповідали про кожен із виробів.



Інша частина команди в цей час проходила відбірковий етап для виступу на  головній сцені. За результатами відбору, команда  потрапила до складу фіналістів, до якої увійшли шість команд із шести районів області.  Наші учасники закривали фінальне дійство. Шкода, що виступ наших юних гімназистів не могли бачити жителі Нової Каховки! Дуже гідно і яскраво виступили юні новокаховчани. Це був насправді талановитий виступ, який відбувся завдяки бібліотекарю міської бібліотеки для дітей Жадановій  Наталії Валентинівні, педагогу-організатору гімназії  Атаманчук  Оксані Миколаївні та класному керівникові IV(8-А) класу  Зеленській Світлані Альфредовні. Окрема і дуже велика вдячність творчим працівникам  музичної школи № 1 та міському Будинку культури за можливість використати під час фінального виступу автентичні, індивідуальні та оригінальні музичні записи, які були зроблені спеціально для цього заходу. Це був наш ексклюзив, він був єдиним і особливим.  І, звичайно, велика подяка та «Браво!»  юним новокаховчанам, які зробили неймовірний та талановитий  виступ. За результатами річної  роботи  команда Нової  Каховки виборола перше місце у номінації «Краща PR-компанія проекту». Вітаємо команду, Новокаховську гімназію, міську бібліотеку для дітей та місто Нова Каховка  із результатом! 


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...