середу, 16 листопада 2016 р.


                «І радість доброти пізнаєш…»
Нині в школах України проходять Тижні толерантності.  16 листопада, в Міжнародний день толерантності, до читальної зали старшого відділу завітали учні 1(5)-А класу гімназії разом із класним керівником Якименко Людмилою Вікторівною, щоб стати учасниками актуальної розмови під назвою «Повернімо світу доброту».

Розпочали ми спілкування із доброго старого мультика про добро «Трям – здравствуйте!», який малеча дивилася із задоволенням та гарним настроєм.
А потім, в дорогу до доброти ми «вирушили» за полум’ям свічечки, яке дарує тепло, як і кожна добра людина чи добрий вчинок.

Згадали добрі справи, які робили ще вчора, складали «словничок» добра та «рецепт» ліків від байдужості та черствості людської. Побували у Сербії та в горах Кавказа, де колись садили дерева на добрі справи, які квітують і плодоносять і нині. А завершили ми нашу розмову символічним «колом доброти», яке утворили, подарувавши один одному посмішку та добре слово.



Тож, Люди, спішіть творити добро на Землі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...