вівторок, 7 червня 2016 р.

                   Пізнавально  - розважальна  программа
                               «Весела прогулянка»
  Вранці по вівторках та четвергах молодший відділ міської бібліотеки для дітей відданий під владу пришкільного табору гімназії. Сьогодні до нас завітало 38 вихованців загону «Сонечко». Це діти з першого по четвертий клас. Кожного  разу вони приходять до нас, як до своїх гарних друзів. Майже з усіма бібліотекарі дуже добре знайомі. Тому наші зустрічі невимушені і веселі.
       Сьогодні ми читали у голос книжку Віктора Драгунського про пригоди звичайного хлопчика Дениски Корабльова та його друзів. Оповідання, яке бібліотекар прочитав маленьким гостям називалося: «Двадцять років під ліжком».


Скільки веселого сміху в нас було! Діти згадали і свої веселі пригоди, і трішки розповіли нам про них. Виявилось, що бешкетують у нас не тільки хлопці, а й дівчатка. І нам можна було б написати свою велику книгу пригод!
  Енергії у  дітей дуже багато. Втримати їх на місці  майже неможливо. Тому після читання і обговорення у голос прочитаного,  у нас була ігротека. Кожен знайшов собі гру до душі. 



А так, як місця для такої великої кількості дітей у нас замало, у дуже рухливі ігри  наші читачі  гралися у холі.


 Після години спілкування і гри діти повернулись до гімназії.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...