середу, 1 червня 2016 р.

                        Конкурсно -  розважальна  програма
                               до Дня захисту дітей:
                   «Разом весело дружити»!
     Ось і настало  для школярів довгоочікуване свято сонця , найдовше свято -  сонячного літа! Кожен день  канікул буде розчинятися , як нова сторінка цікавої і яскравої, барвистої книги. Це книга, в якій будуть і пісні, і картини, і ігри, і казки, і загадки, і походи, і пригоди! Кожен день літнього календаря червоний, тому що кожен день літа - це радість  і відпочинок ! А найголовніше  -  це блакитне небо над нами! І діти хочуть, щоб воно було мирним.
 1 червня на майданчику біля міської бібліотеки для дітей зібрались читачі молодшого шкільного віку, щоб відкрити першу сторінку книги під назвою: «Канікули». 







     Сьогодні ми і бігали, і стрибали, і надували мильні кульки. І гралися в повітряний волейбол. А які чудові квіти подарували нам діти у конкурсі малюнку на асфальті!  Кожна квітка по-своєму прекрасна так , як і наші маленькі друзі. А продовжували ми уже у стінах бібліотеки бліц- вікториною: «Світ казковий, світ чудовий». Тут перемогла  - дружба. Літо - це час, коли можна більше спілкуватись зі своїми друзями і заводити нові знайомства. Приходь до нас читай, грай і знайомся!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...