середу, 23 березня 2016 р.

                         Бібліошоу: «Веселий ерудит»
                  (До року англійської мови в Україні)
   З ранку у дитячій бібліотеці було дуже весело. Перевірити свої знання і позмагатися між собою прийшли учні 4-В класу гімназії. А допомагали нам сьогодні волонтери зі старшого відділу.

                           

   Гімназисти поділились на дві команди: «Дружну сімейку» і «Сонячних  промінчиків». Четверокласники вважають себе дорослими, тому і запитання були, як для дорослих.



   Наші розумники змагалися у таких категоріях: «Тварини», «Мистецтво», «Музика», «Народні загадки», «Мультфільми», «Літературні герої». Особливою категорією була: « Літературні герої  Великобританії». Присвячена вона року англійської мови в Україні. І тут тільки Чеширський Кіт показав  командам свого язика. Це було єдине запитання  з цієї категорії, на яке ми не отримали вірної відповіді. А за кожну вірну відповідь діти отримували смайлика.
   

   У кінці нашого турніру вони були пораховані. З мінімальним відривом 28:29 перемогла «Дружна сімейка.» Але пригоди Чеширського Кота на цьому сьогодні не скінчились. Всі книги про пригоди Аліси переїхали на місячний строк у портфелі наших читачів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...