понеділок, 11 січня 2016 р.


      Насіння, нитки й намистинки…
Ой, і насніжила та наморозила нам зима під Новий рік! А дітлахам байдуже – у них – канікули, подарунки, гості… Аж ось, глядь, а на засніженій гілці присіла пташка: холодно їй, зимно, голодно… Добре, що тепло було довго, багато збереглося ягід, та й трапляються подекуди на деревах  «пташині їдальні» (мабуть, «домашні шкільні завдання»).  А птаха – вона ж весну нам приносить на своїх крильцятах. Ось про це й говорили своїм вихованцям викладачі  бібліотечного гуртка «Умілі руки» , що зібрався у дитячій бібліотеці і під час канікул – 10 січня. Вчилися виготовляти  пташок зі звичайних кольорових ниток, намистинок – для очей та насінинки – для дзьобика.   
                                                                                           
 
                                                                                                                                                  Не вперше за цю зиму говорять в бібліотеці про пташок: в молодшому відділі  робили вже з манки снігурів, а старші гуртківці  виготовили ось таких різнокольорових  «господарів неба», щоб посадити їх до однієї годівнички.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...