середу, 7 жовтня 2015 р.

                             Інформ - калейдоскоп
                       «Щоб знати треба почитати»
  Середа, той день, коли перший урок  гімназисти можуть розпочати у бібліотеці. 7 жовтня до молодшого відділу завітали у гості учні 4-В класу.
   Класну годину ми присвятили новим енциклопедіям та журналам, які отримала бібліотека за останній час.


  Команда  «Чомусиків» та «Запитайликів» дуже уважно слухала  бібліографічний огляд бібліотекаря   Матвієнко Н.М. Він був розділений на категорії: «Наша Україна», «Космічні історії», «Наші друзі - тварини», «Відчиняє двері казка».
  Той хто уважно слухав залюбки відповідав на запитання  бліц-вікторини. І отримував  залікові бали для команди. Рахунок виявився нічийним 25:25. Перемогла дружба.



  Всі спірні  питання були знайдені в енциклопедіях  та журналах «Смайлик» і «Куля». Найбільше маленьких читачів зацікавила енциклопедія «Мешканці морів та океанів». Тут вони вперше довідались хто такий дюгонь, тридактна,  велела , манта та інші мешканці  океанських просторів. А ті діти, які були на літніх канікулах далеко у бабусь та дідусів, знов повернулись на абонемент. І взяли почитати нові книжечки додому.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...