вівторок, 23 вересня 2014 р.

Знайомтесь, нові книжки, подаровані
 ВАТ Дім марочних вин «Таврія»
до Всеукраїнського дня бібліотек
-         
          63.3(4УКР) Потоцький, В.П. 500 найцікавіших питань та відповідей про найвидатніших людей України / В.П.Потоцький. - Х.: ВД "Школа", 2009. - 112с. 

          Усім, хто не байдужий до своєї країни, її історії!

            У книзі зібрано короткі історії з життя найвідоміших у нашій країні особистостей, з яких багато хто має світову славу. Це митці і науковці, філософи і воєначальники, спортсмени і політики, чиї постаті уже стали легендарними чи увійдуть у легенди прийдешнього. Яскравий ілюстрований матеріал дає змогу ще відчутніше усвідомити масштаб тієї чи іншої людини, відчути атмосферу часу, у якому жили наші видатні співвіт-чизники. 


    


        84(4УКР) Читанка. Казки, вірші, оповідання. - Донецьк: Веско, 2014. - 416с.

                До цієї збірки ввійшли перлини усної народної творчості, твори для дітей українських та іншомовних письменників і казки народів світу. Ця книга поєднує в собі матеріал з навчальної програми молодших класів та тексти для додаткового читання.


          84(0) Сонливі казочки. - Х.;Вид-во Ранок, 2014. -128с.: іл.  (Серія "Почитаймо ввечері")

                 Читання захоплюючих історій і віршів перенесе дитину до світу казки, пригод і добра, налаштовує на міцний спокійний сон. Призначено для читання дорослими дітям 3-5 років.




     Тож приходьте до бібліотеки, читайте нове та дізнавайтеся: як Григорій Сковорода розмовляв з Катериною ІІ, як Микола Амосов шукав секрет довголіття, чим здивував світ Арсеній Яценюк, чому Довженко і Сталін посварилися під час війни ; Як у народному переказі розповідається про перемогу Сірка над татарами, як Дмитро Павличко шукав «Де найкраще місце на землі», які казки, крім «Пригоди Цибуліно» написав Джанні Родарі. Якщо ж ви – новоспечені батьки, або в родині з’явилися сестричка чи братик, навчіться співати їм українських колискових, а якщо ви бабуся чи дідусь, то ми пропонуємо вам згадати не тільки колискові , а й українські народні казки, які з задоволенням будуть слухати ваші маленькі ( і не дуже) онуки.
Бажаємо приємної зустрічі з книжкою!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...