вівторок, 16 жовтня 2018 р.

«Maxim marine»


Поціновувачів кращого відпочинку в найкращих місцях, команда «Profiліц» запрошує зупинити свій вибір на новокаховському яхт-клубі   «Maxim marine» . 

Зі свого боку  «Maxim marine» зробить все можливе, щоб Ви впевнилися, що цей вибір - вірний.




         Привітна директор,  Дем’яненко Олена Михайлівна дала змогу дітям відчути себе і екскурсантами музею під відкритим небом, і важливою делегацією, і, навіть, кореспондентами…

Яхт–клуб — це ніби окремий світ.  Перше що впадає в очі – це капличка Святого Миколая, покровителя моряків і мандрівників.



А друге - унікальні речі знайдені  на дні Дніпра…



А третє -  яхт-клуб «Maxim marine»  - це не просто стоянка суден для яхтсменів, судновласників і мандрівників, це сучасний комплекс з готелем, ресторанами, басейном, тенісними кортами, конференц-залом, прокатом водної техніки.



Крім того, «Maxim marine» - одна з небагатьох спеціалізованих компаній на Україні, що здійснює ремонт і підготовку яхт на європейському рівні, забезпечує проведення парусних регат, що приваблює не тільки українських учасників, але і яхтсменів з інших країн.




«Більше, ніж яхт клуб» - так говорять про себе власники  «Maxim marine»  (http://www.maxmarine.com.ua/).




Варто переконатися!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...