четвер, 25 жовтня 2018 р.

Музичний калейдоскоп:


Історії, які надихають

         У Новій Каховці дощить… Жовтнево прохолодно…  І ще й задача непроста – про що поговорити з  дев’ятикласниками  щоб засвітити сонечка їхніх бунтарських підліткових душ?


         З 9 класом ЗОШ № 4, говорили ми про якісні речі, які несуть в собі тепло. Про музику. Про літературу. Про успіх. Про любов. Про те, як бути у тренді й триматися на хвилі. І як відрізнити «хвилю» від «цунамі».


         На наш настрій впливає те, що ми чуємо.  І якщо Думка – це матерія, то Звук – це енергія.

Найкращими своїми рядками легендарний Джон Леннон,  вважав «All you need is love». Вони народилися, коли його друг запитав: «Що ж нам потрібно для щастя?»
Все, що вам потрібно – це любов

Найкоротша пісня в історії року, це пісня Napalm Death – You Suffer. Вона триває 1.316 секунди. У неї всього одна фраза, яка перекладається як: «Ви страждаєте – але навіщо?»...


Меломани, котрі слухають усі стилі музики — вважаються найбільш творчими людьми. Тож не бійтесь розширювати свої горизонти.


 «Покоління Х» з задоволенням поділилися своїми музичними вподобаннями. 




Вийшла ось така неймовірна у своїй багатогранності і неподібності «музична» квітка, один в один схожа на її творців, наших дорослих дітей.




         А ще дуже тішить той факт, що серед різноманіття англомовних пісень, улюбленими є і українські виконавці!!!


«Обійми мене» - зворушливо і актуально


Насолоджуймося, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...