середу, 10 жовтня 2018 р.

Зелений туризм Нової Каховки: відпочинок на будь-який смак

Жовтень тішить теплими днями, які дозволяють повною мірою надихнутися природою.  Тож команда «Profiліц» вирішили поєднати приємне з корисним, - всі разом наживо написати твір «Моє улюблене місце відпочинку на природі». Тим більше говорити, писати і показувати є що!!!


         Відпочинок за містом,  в приємній компанії друзів - ідеальний варіант походеньок і посиденьок, особливо в теплу пору року. Оскільки прогулянками по новокаховському сосняку, пікніком біля річки на ночівлею в наметах «Profiліц»  уже насолодилися, тож винайшли альтернативу – зелений туризм, який активно розвивається в нашому місті і з кожним роком набуває все більше і більше прихильників.



 «Заплава» - розкішне місце, тут відчуваєш себе вільно. Можливо через  неймовірні пейзажі… коли в одному місці  поєдналися багатство природи Херсонщини, води  Дніпра, українська гостинність  і європейська комфортабельність.









«Katrin» – динамічне місце, тут дніпровське узбережжя занудьгувати не дасть нікому,  пропонуючи  цілу низку розваг на будь-який смак.









Яхт-клуб «Maxim marine» – вишукане місце, тут сильно пахне успіхом і трішки - морем… Може то  через чайок, які нахабно конкурують з яхтами в своїй нестримній вільності…  А може через капличку Святого Миколая, в якій, піднявши очі догори, неодмінно відчуєте як сонце ніжно торкається шкіри, і губи трішки солонішають...










Ну як,  з'являється бажання вирватись з міста і побродити місцями  від яких перехоплює дух?!;)



Хоча, ні, бродити – то іншим разом, у такі місцини краще приїжджати. 


Тож, наше величезне «Дякуємо»  Сергію Хоменко, депутату Новокаховської міської ради, за неодноразове фінансове опікування командою «Profiліц»


Далі будуть ... відеорепортажі про те, що найбільше "зачепило"

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...