вівторок, 17 серпня 2021 р.

 

  Всеукраїнський конкурс «Лідер читання – 2021».

17 серпня 2021 року у міській бібліотеці для дітей та юнацтва  відбувся другий,  місцевий етап  IV Всеукраїнського  конкурсу  «Лідер читання – 2021».

Учасниками його стали вісім дітей – переможців першого, місцевого етапу, а саме:

Косован Варвара – учениця 7-А кл. гімназії, читачка МБ для дітей та юнацтва

Лісова Ірина – учениця 6-В кл. гімназії, читачка МБ для дітей та юнацтва

Кубишко  Анастасія – учениця 6-В кл. гімназії, читачка МБ для дітей та юнацтва

Цуркан Кароліна - учениця 6-Б кл. гімназії, читачка МБ для дітей та юнацтва

Чайковська Ульяна - учениця 7-А кл. Академічного ліцею «Спектр», читачка МБ для дітей та юнацтва

Мітін Валентин – учень 6-Б класу Дніпрянської ЗОШ, читач Дніпрянської сільської бібліотеки

Яновська Анна – учениця  6-Б класу Дніпрянської ЗОШ, читачка  Дніпрянської сільської бібліотеки

Березовська Валерія – учениця 6-В класу ЗОШ № 10, читачка МБ № 2.

 

З травня місяця по серпень діти читали книжки – твори вітчизняної та світової літератури, враження від прочитаного нотували у своїх Читацьких щоденниках. Усі дітки ретельно підготувалися: написали творчі есе, представили презентації та відео про свою роботу влітку. Представлення книжок було по-різному емоційним, цікавим, індивідуальним.




За написання есе кожен учасник отримав додатковий бал, окремо журі оцінювало Читацькі щоденники та, власне, презентацію себе та прочитаних книжок. Після завершення конкурсних виступів, допоки журі підраховувало бали та визначало переможця, діти мали можливість взяти участь у літературній вікторині, з завданнями якої усі чудово впоралися.

І, ось нарешті – вирішальна мить, та, до якої всі прагнули однаково, але, на жаль, переможець може бути тільки один. Його імя оголосила заступник директора Новокаховської ЦБС Сидоренко Роза Юріївна.

Отже, за результатами виступів та оцінювання журі конкурсу, переможцем II туру  стала Лісова Ірина – учениця 6-В кл. гімназії, читачка МБ для дітей та юнацтва.


Іринка звернулася до всіх присутніх, подякувала за підтримку та можливість прочитати скільки нових та цікавих книжок.

Діти-учасники дуже емоційно привітали переможницю. Іринка отримала диплом переможниці, а кожен із  конкурсантів отримав грамоту за перемогу у першому етапі. Доповненням до нагород стали ще й солодкі смаколики, бо ж солодке – то пожива для розуму!


Вітаємо усіх лідерів читання серед новокаховської дітвори, а Лісовій Ірині бажаємо гідно представити місто у обласному етапі конкурсу, адже вона продовжує змагання за лідерство уже на обласному рівні в ХОБД ім. Дніпрової Чайки.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...