четвер, 8 жовтня 2020 р.

День інформації:

Зелена планета

         Веселою розважальною програмою був насичений День інформації «Зелений Дивосвіт» для дітей, що обслуговуються у відділі  для дошкільників та учнів 1-4 класів.

         Для дорослих і малечі бібліотекарі організували виставку «Зелене диво Планети» на  бібліотечному подвірї . І вже з другої половини дня  всі бажаючі поринули у інформаційний  вир.

  Діти знайомилися з цікавими фактами про рослини , розглядали дивовижні ілюстрації у енциклопедіях, відповідали на запитання та виконували кумедні завдання.












Бібліотекарі презентували малечі пізнавально-ігрове видання для дітей «Яблунька». Цей різнокольоровий яскравий журнал  містить все те, що полюбляють наші читайлики:  захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин і рослин, казки та легенди.

«Яблуньку» рекомендують і другокласники і дошкільнятаJ


Приємним сюрпризом для кожної дитини, що підходили до нашого інформаційного куточка, став солодкий сюрприз , виготовлений з рослинної сировиниJ

День інформації закінчується , а читацька активність маленьких новокаховчан набирає оберти!

Сьогодні нам малювали  дерева та робили паперові квітиJ


Варвара вибрала на абонементі книжку-картинку Бориса Вовка «Квіти»

А Матвій завітав до читального залу, щоб енциклопедії погортати і квіти политиJ



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...