четвер, 27 серпня 2020 р.

Нові Книжки запрошують до Читання!

                                                                      Любі друзі!

Приємні новини про книжкові новинкиJ

Дитяча бібліотека отримала нові книжки за кошти місцевого бюджету, тож запрошуємо до читання!

 Видання різноманітні за темами та жанрами, тож кожен читач зможе  підібрати для себе цікаве і корисне.

 Серія книжок «Суперкрутих» від автора А. Аудгільд Сульберґ безперечно порадує старшокласниць.

А от супердівчата з молодших класів обов’язково вподобають першу книжку з серії польської письменниці Агнєшки Мєлех про допитливу шестилітку, яка обожнює таємниці -  «Емі і Таємний Клуб Супердівчат»  


Коли бабуся подарувала близнюкам Коннеру та Алекс «Книгу історій» — сімейну реліквію, вони навіть і не уявляли, що вона забере їх до свого світу — світу, де всі казкові герої справжні. Де Золотоволоска у розшуку, Спляча Красуня шукає спосіб пробудити своє королівство від сну, а королева Попелюшка от-от народить дитинку!

Цікаво? J Запитай у свого бібліотекаря бестселер № 1 New York Times  книжку Кріса Колфера «Країна історій. Чари бажання»


Книжки-картонки про родину Кучерявих Маряни Прохасько  порадують малюків віком до 3-х років.  А ще стануть в пригоді тим, хто мріє бути письменником. Так-так! Адже, це книжечки, які навчають фантазувати та придумувати власні історії за малюнками.



                                                   До зустрічі у бібліотеці!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...