пʼятницю, 14 лютого 2020 р.


14 лютого – День дарування книжок

  У День св. Валентина в багатьох країнах світу відзначають ще й Міжнародний день дарування книжок. Основна мета цього свята полягає в тому, щоб надихнути людей подарувати дітям якомога більше книжок.
  У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам і благодійним організаціям, що займаються розвитком грамотності.
    Міська бібліотека для дітей отримала приватний подарунок від  Олени Луценко ,через  Книгарню « Є».  Дуже приємно,що до цієї гарної акції  долучаються небайдужі люди з інших міст України. Щиро дякуємо Олені  за чудові,нові книжечки для найменших.




   В цей  святковий день  ми приймали подарунки  і від наших постійних  читачів учнів гімназії 4-В та 4-Б класів.  Висловлюємо вдячність:  класним керівникам Лупановій О.В, Мельник К.В,батькам та учням за чудові подарунки! Свої побажання  бібліотеці діти написали на кольорових долоньках. Хай все збувається!







Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...