середу, 22 лютого 2017 р.

                               Бібліотечний  урок
                   «Мандрівка  у країну Журляндію»
   Міська бібліотека для дітей завітала з бібліо-візитом до ЗОШ №4. Тут з нетерпінням нас чекали учні 3-А і 3-Б класів. Бібліотекарі розповіли третьокласникам про сучасні  дитячі журнали України. І не тільки розповіли, а й показали.



А почали ми нашу мандрівку з найповажнішого журналу  України - «Малятка». Діти з задоволенням прослухали оповідання «Котик та сонечко». І посміялись з витівки  маленького промінчика. Потім ми полистали декілька природознавчих газет «Колосочок». Познайомились з прибульцем з часопису «ЗІН», розгадали кросворди і загадки з журналу «Куля». А на десерт бібліотекарі залишили  природознавчу мандрівку по сторінках «Смайлика». Це була мандрівка-знайомство з різними тваринами, різних континентів. Сніговий барс, манул, пінгвіни, кокоміцу, носуха, руда панда, лемур, сіфака, слони, жирафи, тукан, китоголов і багато інших представників фауни  привітно махали своїми лапками з великого екрану  і раді були познайомитись з поважними третьокласниками. А руконіжка Ай-Ай викликала захоплення і страх одночасно у всіх дітлахів. Мандрівка вдалася! Хтось відкрив для себе нових тварин, а хтось у неділю зазирне у читальний зал молодшого відділу, щоб і далі продовжити цікаве знайомство.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...