четвер, 1 вересня 2016 р.

День Знань: « Це- наше  і це-твоє

Оця земля,це небо,ці стежини,
Поля безкрайні,річечка в гаю,
Усе-моє,все зветься –Україна,
Її-всім серцем рідну я люблю!

Ось і сплинуло літо. На перший урок  у міську  бібліотеку для дітей завітали учні, тепер вже 4-Б класу гімназії. Наші друзі подорослішали, добре відпочили  і з гарним настроєм повернулися до школи.
  А розпочали ми   свою зустріч з хвилини мовчання на згадку про наших захисників,які віддали своє життя,за те щоб тисячі малят прийшли до Храму Науки і сіли за парти у вільній і незалежній Україні.
  Ми добре поспілкувались. Гімназисти розповідали  нам про те,як у родинному колі  святкували 25-ту річницю Незалежності нашої держави.



Потім у нас відбулась відео -гра по роликам телеканалу ПЛЮСПЛЮС «Наші обереги». Ми згадали і ляльку – мотанку ,і вишиванки,і наші державні кольори, і український танець «Гопак».



 А у кінці нашої зустрічі бібліотекарі закликали дітей берегти свою Батьківщину,любити  свій рідний край,берегти природу,прикрасити нашу країну гарними вчинками,і щоб ім’я кожного роду звучало у віках, лише з добрим словом.





Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...