пʼятницю, 21 серпня 2015 р.


Під рідним прапором жовто-блакитним…

зібралися напередодні  Дня державного прапора України та Дня незалежності  читачі міської бібліотеки для дітей, щоб прослухати історію трагічного і гордого шляху жовто-блакитного стягу держави із сивої давнини до сьогоднішніх днів. В нашому сьогоденні він  -  не просто символ, а набагато-набагато  більше. Про це розповіли нашим маленьким читачам учні старшого відділу – учасники гри «Ігри патріотів Херсонщини» та волонтер  бригади «Бібліоальпіністи» Єзерський Кирило.    


                          

                                                                                                                                  Рідній країні та її знамену був присвячений і конкурс дитячого малюнка,який мав назву «Моя Україна». 


                                                                                                                                                      І ось сьогодні, 21 серпня , біля синьо-жовтого знамена  найактивніші учасники конкурсу отримали заслужені нагороди. Переможцем стала Максимова Валерія – вихованка д/с «Казка», яка принесла до бібліотеки аж три роботи, всі в різних стилях виконання (вони розміщені на найпершій поличці дитячих робіт) та отримала заслужену грамоту зі званням переможця та новеньку книжечку для читання.                                                                                                                         


Подяками  за виконані малюнки також були нагороджені Семенова Настя – учениця 2-В класу НВК № 2 та Машинець Настя – учениця 3-Б класу гімназії. Доповненням до нагород послужили ще й солоденькі призи, які отримали всі учасники зустрічі.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...