неділю, 7 червня 2015 р.


Волонтерська бригада «Бібліоальпіністи» -                   третю сходинку подолано!

Цьогорічні канікули для волонтерів  нашої читай-бригади розпочалися із цікавої поїздки до Херсону, знайомства та спілкування з ровесниками, виступу на обласній сцені, заслужених нагород, екскурсії до обласної бібліотеки для дітей та цікавого квесту, проведеного її творчими працівниками. Все це відбувалося 3-го червня, з нагоди Дня захисту дітей та завершення третього року роботи волонтерських бригад  Новокаховської ЦБС в обласній акції «Пять сходинок до успіху – увімкни бібліотеку», яка розрахована  на  2012-2017р.р.  Зі святковою програмою, що включала в себе візитівку команди та переозвучку казки «Три орешка для Золушки», волонтерська бригада «Бібліоальпіністи» гідно, весело та завзято виступила на сцені Херсонського Палацу для дітей та юнацтва. Наше місто представляли учні гімназії: Пісня Таня та Єзерський Кирило – учні 7-А класу, Білоконь Ніна – учениця 1-А класу та Тупікіна Юля і Цибульський Гліб – учні 6-А класу. 


                                                                                                                                              Юлі «випала» особлива місія – під час представлення візитівки команди вона грала роль вередливої Шапокляк, з якою впоралася пречудово,  




                                                                                                                                                       а «бібліокастинг на роль ведучого бібліотекаря», на який ми перетворили всім відому сцену із казкового балу Попелюшки, волонтери провели як справжні професіонали із переозвучування.   


                                                                                                                                                   В результаті маємо- Диплом лауреата обласного фестивалю та сучасні книжки, які привезли з собою для поповнення ранців-читанців.   



                                                                                                                                                      А ще ми возили з собою альбом волонтерських бригад ЦБС, який ведемо із 2012 року. Цьогорічну екскурсію сторінками цього альбому проводив кіт Леопольд, бо саме він презентував відеоролик про роботу читай-бригади, який був складовою нашої візитівки у Херсоні.
                                                                           


                                                                                                                                     Колектив Новокаховської міської бібліотеки для дітей отримав грамоту за кращий альбом волонтерської бригади, що посів 2-е місце на думку колег із районів області.   


                                                                                                                                        До створення нашого альбому причетні багато людей і він дійсно прекрасний, тож – велика подяка всім, хто зробив його саме таким! 



                                                                                                                                          Свято завершилося, але робота триває – попереду ще два роки  до фіналу, ще два роки пізнання, нових  знань, спілкувань, відкриттів та творчості!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...