четвер, 7 травня 2015 р.

                                       Відео-урок
                  «Нагороди Великої Вітчизняної війни»
    
    Травневі свята для кожного з нас особливі. У кожній родині є, що згадати. Перегорнути старенькі альбоми з фотографіями, чи просто передивитись разом з дітьми фільми присвячені подіям  Другої Світової війни. Ми повинні бути вдячними людям, які подарували нам життя, ціною свого.
     У міській бібліотеці для дітей 6-7 травня побували учні  1,3,4 класів гімназії.  За допомогою електронної презентації маленькі читачі познайомились з історією нагород Великої Вітчизняної війни.





    Бібліотекарі розповіли дітям про Кавалера Ордена Слави і Героя Радянського Союзу уроженця селища Геройського: Павла Христофоровича Дубинду, жінку-снайпера Людмилу Павличенко. А про Євдокію Заволій - українку командира морських піхотинців, яку фашисти називали «фрау-смерть», діти слухали з особливим зацікавленням.
     У наших гімназистів була змога потримати у руках бойові нагороди льотчика Ф.І.Приступи, які нам надали для масового заходу члени його родини, за що ми дуже вдячні.



      Діти передавали один одному ордени Вітчизняної Війни 1 та 2 ступенів, Орден Червоного Прапора і слухали про бойові будні військового штурмана і його фронтової подруги і дружини Марії Приступи, яка була механіком  грізного літака .

     А на закінчення відео-уроку знімок на згадку біля квітки-символу Перемоги синього бузку.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...