середу, 17 грудня 2014 р.

      ІІІ етап ПрофіСтарту стартував

         16 грудня 2014 року відбулась презентація III етапу проекту «Профістарт: юні обирають майбутнє».
         Головними «героями» стали, звичайно ж, учасники команди профістартівців «Нове покоління», привітати яких та звернутися з напутнім словом прийшли: заступник директора міського ЦЗ Котляр Н.О., директор Новокаховської ЦБС Петрова Л.М., директор НВК №4 Барсук В.Г., заступник директора з виховної роботи НВК №4 Тищенко О.А. Команда профіучнів поповнилась новими учасниками, адже четверо девятикласників пішли зі школи. Їм прийшла гідна заміна з чотирьох активних та симпатичних дівчат.  
Із вступним словом до десятикласників звернулась заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Карпенко В.І., наголосивши про важливість роботи у III етапі, повязану з використанням компютерних технологій.
Майстер-клас з особливостей створення Wеб-сторінки та наповнення Wеб-контенту дала бібліотекар центральної бібліотеки, інженер комп’ютерних систем та технологій Ісакова Є.Ю., яка розповіла також про можливості блогерів та адміністраторів та порекомендувала дітям використовувати в своїй роботі дев’ять порад, які допоможуть завоювати аудиторію цікавою інформацією.
Бібліотека до початку роботи над новим, заключним етапом проекту оновила книжкову виставку, яку презентувала бібліотекар Жаданова Н.В., після чого звернула увагу присутніх на яскраву профіялинку, запропонувавши зняти одну із маленьких сніжинок, на яких були вказані основні завдання проекту. Запропонованим завданням виявилось: провести
PR-акцію предмету, що символізує обрану професію. 
Діти впорались із цим весело та винахідливо (особливо всім сподобався електрошокер та смачненьке печиво), а заодно пройшли «пробне тестування» на виконання одного із завдань проекту.
Завершилась презентація напутніми словами кожного із присутніх гостей, які побажали команді гідно закінчити роботу над проектом, і, звичайно, успіхів, адже разом вони обов’язково впораються і оберуть гідну професію в житті, яка не дозволить їм стати «клієнтом» Центру зайнятості (ці слова сказала дітям працівник ЦЗ).

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...