четвер, 16 жовтня 2014 р.



Бесіда: «Твій друг-парасолька».

   Ось і  надійшла осінь. Промайнуло бабине літо. Але як не хочеться прощатися з теплими днями! Скоро почнуться дощі і нашим другом надовго стане  гарна парасолька.



    16 жовтня учні школи-гімназії 1-А (кл. керівник  Бурдюг  Г.Г.)  прийшли до дитячої бібліотеки на цікаву бесіду: «Твій друг-парасолька.» Спочатку за допомогою слайд - презентації діти познайомились з історією виникнення парасольки, потім переглянули картини відомих художників присвячених цьому предмету,  передивились новинки сучасної моди і побачили,що парасольки бувають навіть для котів та собак.



    А далі  була літературна гра «Вгадай героя». Бібліотекар молодшого відділу  разом з дітьми  поринули у світ казок. Згадали Мері Поппінс,  Оле-Лукойє,злу Бастінду і звичайно друга Вінні поросятка Паця.
  Були тут і веселі конкурси.  Діти поділились на дві команди: «Капітошки» і  «Краплинки».
  Спочатку потрібно було скласти з великого слова ПАРАСОЛЬКА побільше маленьких слів.

                            Наступний конкурс зібрати пазл.
                           
     

  А ось третій конкурс був найцікавіший і найсмішніший потрібно було показати маленького Паця під парасолькою. Перемогу тут заслужено отримав Микита Зальвовський,  тим самим подарувавши «Капітошкам» перемогу.
                           

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...