неділю, 10 лютого 2019 р.

«Приєднуйтесь до «Книгоманії - 2019»


9 лютого відбувся бібліовізит до Новокаховського техніко-економічного ліцею до майбутніх ліцеїстів – учнів 7 класів з різних шкіл міста з рекламою про Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія - 2019».


Заступник директора по роботі з дітьми Карпенко Валентина Іванівна звернулася до дітей зі словами, що їм неймовірно пощастило, адже тільки для них, семикласників, 1 лютого стартував Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія - 2019» з метою популяризації читання серед дітей.



Валентина Іванівна наголосила, що цей Конкурс проводиться з 2005 року. За ці роки в ньому взяло участь понад 1 мільйон школярів з усіх областей України. Загалом на фестивалі «Книгоманія» у Львові побували 791 переможців.


Запрошуємо семикласників, бажаючих взяти участь у Конкурсі прийти до найближчої бібліотеки Новокаховської ЦБС бо шкільної бібліотеки, - зареєструватися та отримати Читацький Щоденник!!!
Читайте – і Перемагайте!!!
Бажаємо успіхів!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...