середу, 5 квітня 2017 р.



 Літературно-географічна мандрівка:
Слідами небачених  тварин
 У світі так багато тварин, і всі такі чудернацькі! Ті змінюють колір, ті втрачають хвіст, ті лазять по горах, як справжні альпіністи... А що вам відомо про тваринний світ? 5 квітня до міської бібліотеки для дітей завітали учні ІІ(6) - В класу гімназії. Разом з дітьми мандрували ми морями і континентами, були у Сахарі і на дні океанському, а все для того щоб пізнавати нове про тварин і дивуватися  ще більше!А, оскільки, мандрівка наша літературно-географічна, паралельно ми згадували твори, героями яких є тварини.


Діти завжди з  нетерпінням чекають  вікторин. Не винятком став і сьогоднішній захід: кожен розумник, переможець мовної гри «Склади правильно прислівя про тварину», отримав кумедну закладку «Акула», зроблену у техніці «Орігамі».


Наступною була віртуальна вікторина «Тварини – герої мультфільмів». Пройшла вона весело і невимушено, діти не тільки пригадали улюблені з дитинства мультфільми, але й познайомилися з цікавими фактами про реальних тварин-прототипів.На цьому веселощі не закінчилися, тож шестикласними з задоволенням подивилися короткометражний  мультик «Веселі тваринки».


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...