середу, 5 квітня 2017 р.



Нова Каховка у «Великій книзі читацьких рекордів Херсонщини»
05 квітня в м. Херсоні відбувся Святковий фінал обласного конкурсу на звання найкращого читача України 2017 року «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини». Приїхали  на конкурс і читачі Нової Каховки. Під час реєстрації дівчата – переможці 2-го етапу отримали  іменні Дипломи  переможців. 
                                                                                                                


Доля ж головного призу змагання – поїздки до Львова на фестиваль дитячого читання «Книгоманія» на запрошення ГО «Форум видавців», вирішувалась під час тестування. Серед семикласників переможницею конкурсу «Найкращий читач 2017 року» у Херсонській області стала Плясецька Катерина, учениця 7-го класу ЗОШ № 5 м. Нова Каховка, читачка міської бібліотеки № 4. Катя отримала заслужені нагороди: Диплом, ТОП-5 кращих книжок та сертифікат (золотий квиток) на поїздку до Львова.


Нагороди переможцям вручали: Алла Іванівна Гордієнко – Генеральний  директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник культури та Ярослав Юрійович Голобородько – голова журі обласного етапу, професор Херсонської академії неперервної освіти.


Бібліотеки, читачі яких стали переможцями конкурсу, були нагороджені подяками та сертифікатами на отримання подарункової добірки книг для дітей сучасних письменників України.





Вітаємо Катерину Плясецьку та місто Нову Каховку із перемогою! Читайте книги – це корисно і приємно! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...