пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Еко-подорож: 
Наш дім – планета Земля

         Сьогодні, 22 квітня,  учні ІІ-А класу гімназії   дивувалися  й захоплювалися географічними чудесами й уже зробленими відкриттями.  На власні очі бачили, як зароджувалося життя на нашій планеті, знамениті водоспади, таємничі озера та печери, підводні коралові рифи, блискучі під сонцем льодовики та інші найцікавіші факти, що стосуються природних явищ, материків, морів, річок, гір, вулканів і долин.
 З величезним інтересом діти дізналися  якими  були  найдавніші, найперші тварини, чиї голоси почула первісна планета Земля, про розвиток життя на Землі та походження людства.
Віртуально погортали сторінки  Чорної книги, як попередження  для людей і нагадування про тих представників нашого світу, яких повернути вже не можна.
Сподіваємося, що сьогоднішня зустріч  у стінах бібліотеки  змогла розбудити  і розвинути інтерес дітей  до історії та культури людства, навчила дбайливо ставитися до навколишнього світу, захоплюватися ним, плекати й охороняти нашу прекрасну тендітну планету - Землю.
Після  заходу шестикласники ознайомилися з енциклопедіями, книжками та журналами  про досягнення і відкриття в області географії.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...