неділю, 20 травня 2018 р.

Екскурсія до бібліотеки



або
Бібліотечне дозвілля читачів  Піщанської сільської бібліотеки

«Хто ходить в гості ранком, - той чинить дуже мудро»… так співав відомий всім ведмедик Вінні-Пух і малеча з Піщанської сільської бібліотеки з ним згодна!!!
         Завітавши недільним ранком до міської бібліотеки для дітей, дітлахи і розважилися і позмагалися і дізналися багато чого новенького ще й цукерки смакували
         Бібліотекарі радо зустріли малечу і розповіли про особливості кожного відділу.

         У  читальному залі відділу обслуговування   дошкільників та учнів 1-4 класів діти мандрували Європою за допомогою казок, знайомилися з настільними  іграми.


         На абонементах обох відділів гортали нові книжки та журнали.

         У читальному залі відділу обслуговування учнів 5-9 класів наші гості познайомилися з книжковими виставками. Особливо дітей зацікавили виставки «Ігри патріотів Херсонщини» та «Про що розповів підручник»


 Помандрували світом у пошуках незвичайних тварин,  пограли у пантоміми і навіть зробили поробку  - витинанку «Пташенята» за сторінками журналу «Жасмин».



         Додому діти вирушили переповнені новими знаннями, позитивними емоціями і подарунком. Заступник директора по роботі з дітьми        Карпенко В.І. презентувала читачам Піщанської бібліотеки настільну гру «50-зірковий ігроленд. Відкрий для себе Америку».

         Крім того, діти сфотографувалися у бібліотечній фотозоні з власноруч виготовленими поробками.
             Міська бібліотека для дітей щиро вдячна бібліотекареві Грек Т.А. та її маленьким читачам за їхню недільну гостину.
                                                 До нових зустрічей, друзі!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...