неділю, 13 травня 2018 р.


Майстер – клас . Дарунок до дня Матері  « Я люблю тебе, матуся!»

Мама, мати, матуся... Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдобрішої, найкращої, наймилішої для нас людини. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб захистити свою дитину, зазнає будь-яких труднощів, щоб жилось їй краще. Віддасть усю свою мудрість душі, тепло свого серця, своє здоров’я . 
 Любов материнська не знає кордонів, страху, сумнівів. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє нас перед безоднею. Мати тяжко страждає, якщо її дітей спіткало лихо, і розквітає, стає молодшою, веселішою, сильнішою, коли бачить, що її діти виросли порядними людьми. 
 13 травня у молодшому відділі зібрались члени клуба «Книгочитограйка»,щоб своїми руками зробити святкову листівку До дня Матері. Діти працювали з натхненням. Звичайні серветки перетворились на чарівні квіточки.Трохи фантазії, терпіння і листівка готова. І головне вона зроблена своїми руками від душі. Здоров’я і довгих років життя всім нашим матусям.









Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...