середу, 23 травня 2018 р.


Екскурсія до бібліотеки: «У гості до Карлсона та його друзів»
 Хто не знає огрядного чоловічка з моторчиком на спині?  Саме Карлсон з іншими казковими героями запросив всіх  першокласників  НВК№2 у гості до бібліотеки на казкову галявинку. 23 травня з9-00  до 11-00  у бібліотеці проводились екскурсії для маленьких читачів.
Діти з цікавістю оглядали нашу фотозону. Відповідали на запитання вікторини   за книгою А. Ліндгрен «Малий і Карлсон,що живе на даху». Побували на абонементі, познайомились з новою літературою біля книжкової виставки  «В нашім домі новосели і цікаві, і веселі», отримали пропозицію прийняти участь у конкурсі: «Лідер читання.Літо-2018». А потім перейшли до читального залу,щоб познайомитись з новими  українськими журналами для дітей. Найбільше своїми ілюстраціями малюків вразив «Смайлик».
 Після знайомства з журналами та новенькими енциклопедіями  першокласники розділились на дві команди і прийняли участь в електронній казковій вікторині  по європейським казкам. І звичайно тут першими були герої шведської  письменниці А. Ліндгрен Малюк та Карлсон та Пеппі Довгапанчоха. Наші майбутні читачі гарно впорались з усіма запитаннями нашої вікторини . Але одне залишилось не закритим. Як звати няню  фрекен Бок в українському варіанті Ольги Сенюк? Можливо батьки знайдуть час і разом з дітьми перечитають україномовну версію цієї повісті і таки знайдуть потрібну відповідь. А бібліотекарі бажають вам вдачі і гарних канікул!










Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...