понеділок, 7 травня 2018 р.


Відео - калейдоскоп: «Нелегкі фронтові дороги вели солдат до Перемоги»

 Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги .Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні.
   Мільйони людей забрала Велика Вітчизняна війна. Це важко усвідомити. Смерть однієї людини - це трагедія. А коли мільйони... Загиблим не болить. У живих продовжують кровоточити рани: у ветеранів, які втратили своїх друзів-однополчан, рідних і близьких, душі, які простріляні похоронками, у рано посивілих дітей війни, які не побачили своїх батьків і пережили пекло окупації. Мільйони людей в усьому світі знають про звіряче обличчя фашизму з книг, документальних та художніх фільмів. Все менше залишається тих, хто пам'ятає злочини фашистів зі свого трагічного досвіду.  
7 травня до молодшого відділу  завітали учні 3-Б гімназії на відео - калейдоскоп: «Нелегкі фронтові дороги вели солдат до Перемоги». Щоб  разом з бібліотекарями згадати і віддати шану тим,  хто подарував їм життя і щасливе дитинство.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...