середу, 25 квітня 2018 р.

Ігри патріотів Херсонщини



 «Літературний круїз» та  подорож у «Ерудит-мандри»                    25 травня бібліотекарі міської бібліотеки для дітей знову шукали юних патріотів Херсонщини. Зранку, в читальній залі старшого відділу восьмикласники гімназії вирушили у «Літературний круїз» чергового етапу гри «Ігри патріотів Херсонщини»


 Правду кажучи, легкою подорож круїзом не стала, але все ж, маємо переможця. Ним стала учениця IV(8)-А класу Ніна Білоконь, хоч нарівні з нею були ще й Сергій Березан, Нікіта Подунай та Катя Чистякова. Дякуємо усім за участь, вітаємо переможницю та бажаємо успіхів у 2-му турі гри. Сподіваємось, що в нагоді їй стане нещодавно відкрита книжкова виставка «На літературній мапі Херсонщини», що зручно розмістилася у читальній залі старшого відділу.


Цього ж дня з’ясовували хто краще знає наш рідний край учні 5-х та 6-х класів НВК № 2. Діти змагалися у трьох категоріях:  «Буквоїд» (треба знайти правильну відповідь відгадавши ребуси та головоломки з буквами); «Розумник» (слід дати правильну відповідь на запитання з варіантами відповідей);  «Турист» (назвати туристичний  об’єкт  на території  району).


Володарі найбільшої суми балів за виконані завдання цього разу -  хлопчики!!! Тож чекаємо у  ІІ турі у міській бібліотеці для дітей переможців «Ерудит-мандрів»  Ананьїна Петра, учня 5-В класу та Гуріна Євгена, учня 6-Б класу.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...