середу, 18 квітня 2018 р.

Інформаційно-практичний калейдоскоп



   Вітамінна скарбниця  

Кожна людина, приходячи у цей світ, отримує від батьків неоціненний дар – життя. І кожен із батьків прагне, даючи життя своїй дитині, щоб воно було красивим і щасливим. Що ж потрібно людині, щоб мати повноцінне і щасливе життя? Таке запитання бібліотекарі міської бібліотеки для дітей поставили своїм читачам – учням V(9)-А класу гімназії, які 18 квітня завітали до читальної зали старшого відділу, щоб стати учасниками інформаційно-практичного калейдоскопу «Вітамінна скарбниця».  Говорили в цей день про здоровий спосіб життя та про те, що є «будівельним матеріалом» для організму кожної людини. Це – їжа. Колись давньогрецький філософ Сократ сказав: «Ми те, що ми їмо». Тож, гортаючи сторінки бібліотечного калейдоскопу, та «подорожуючи»  по вітамінних хвилях, створювали наші гості свою вітамінну веселку.


У народі кажуть: «Немає щастя без здоровя», «Здоровя – найбільше багатство у світі»,  «Міцне здоровя – найдорожчий скарб». Ми згадали разом  мудрі народні  вислови, декламували «вітамінні» вірші та дивилися «вітамінне» відео. Приємно бути здоровим, тільки необхідно знати, як здоровим стати. Сподіваємося, що сьогоднішня зустріч у бібліотеці додала таких знань нашим читачам. Тож, будьте здорові!



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...