понеділок, 29 січня 2018 р.

Візитка літературна: «Золотий ключик або пригоди Буратіно»
   «Те було не якесь там благородне дерево, а саме звичайне поліно, з тих, якими в зимову пору топлять печі і каміни, щоб обігріти кімнату». Так розпочинається казка відомого італійського письменника К. Коллоді. У нього з поліна вийшов Піноккіо, а от у відомого російського письменника О. Толстого народився Буратіно.

  29 січня до молодшого відділу міської бібліотеки для дітей завітали учні 2-б класу гімназії. За допомогою електронної презентації «Золотий ключик або пригоди Буратіно» ми згадали веселі і сумні пригоди дерев’яної ляльки, всіх головних героїв цієї чудової книжки, і повернули втрачені речі їх господарям. Роздивились малюнки дітей з Новокаховської школи мистецтв, які брали участь у конкурсі «Мої казкові сни». І звичайно послухали чудові пісні з кінофільму: «Пригоди Буратіно», який було створено у  1972 році. А у кінці кожен учень отримав смаколика із чарівного мішечка нашого казкового героя.




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...