середу, 10 січня 2018 р.

Міні-конкурс: «Зимова казка»
  Як добре коли  у  вас  канікули! Хочеш можеш довше поспати, подивитись кінофільм, погуляти з друзями і просто насолоджуватись  святами і відпочинком.

   А от ті хто любить спілкуватись, читати і відгадувати загадки і різні цікавинки зібрались 10 січня у молодшому відділі міської бібліотеки для дітей. Своїм читачам  на канікулах бібліотекарі  запропонували  міні - конкурс «Зимова казка».  Спочатку за допомогою електронної презентації потрібно було вгадати казку. Так  як у конкурсі приймали участь і дошкільники,  і учні 3, 4 і навіть 5 класів всі наші заморочки були розв’язані дуже швидко.







 Але одна все ж залишилася. Можливо її  розгадаєте ви? З якої казки малюнок?




  Для другого конкурсу потрібно було  на команди по двоє і  зібрати  казковий пазл на час.
  А ось третій конкурс був для кожного індивідуальний. Потрібно було відгадати українське прислів’я про зиму і пояснити, що воно означає.



 А  нагороду за участь у нашому заході  кожен собі відрізав сам у веселому  і останньому конкурсі «Баба-куца».





  Проводити  конкурси допомагала колишня активна читачка молодшого відділу, а нині учениця II(6)-А класу гімназії, волонтер міської бібліотеки для дітей Басова Ангеліна.







Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...