середу, 24 січня 2018 р.




Школа юної леді: Панночка на всі 100%
Сучасний етикет – це правила поведінки, що допомагають справити гарне враження. Вони включають в себе охайність, культуру мови, ввічливість та вміння триматися в різних ситуаціях.
23- 24 січня  січня бібліотекарі молодшого відділу   міської бібліотеки для дітей  запросили на бібліокре@тив «Школа юної леді: Панночка на всі100%» учнів 3-В і 3-А  класів школи-гімназії, аби розповісти їм, як треба себе поводити в суспільстві. Сама ідея була придбана на бібліокре@тиві бібліотечних інноваційних ідей влітку -2017 . Ідея  у нас перетворилася у «Школу шляхетності» для юних леді та джентльменів.



  Спочатку бібліотекарі розповіли дітям навіщо взагалі бути ввічливими, та що вміщує в себе поняття «етикет». Потім школярі подивились  електронну презентацію, з якої дізналися про особливості етикету в різних країнах світу.
Згадали літературних героїв: Буратіно О. Толстого, Незнайка М.Носова, Бруднулю Г.Бойка і відкрили таємниці   шляхетної поведінки разом з Анатолієм Костецьким.

 Дізнавшись багато цікавого про те як стати справжньою леді, дівчатка пройшли тест , а хлопці вибрали справжню леді свого класу.  
  А на десерт у нас залишились пазли і гарний настрій!


А 29 січня на цей самий захід завітали учні 3-Б гімназії




  


                           




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...