середу, 8 листопада 2017 р.

Історико-літературний альманах


Пізнаємо Україну
О8  листопада міська бібліотека для дітей вітала читачів, які прагнуть пізнати рідний край та рідну країну. У читальній залі для учнів 5-9 класів проходив історико-літературний альманах «Україна: топ – 500», який бібліотекар Жаданова Н.В. провела на прохання класного керівника II(6)-А класу гімназії Якименко Людмили Вікторівни.



В книжках, про які говорилося, ключовим було число – 500. Це 500 найцікавіших питань і відповідей про видатних людей та народи  України, а  також  йшлося й про 500 найцікавіших куточків,  які потрібно відвідати. Звичайно, усі 500 ми за півгодини не змогли осягнути, але цікавого наші малі читачі почули багато. Сподіваємось, що вони прийдуть до нас, щоб прочитати про «забобонних» німців, які вірять у прикмети, про  шведів, які вважали мухомор «чарівним» грибом, про двічі номінанта на Нобелівську премію С.П.Корольова, який так її і не отримав та ще про багато-багато цікавого, яке відкриє їм рідну Україну.

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...