четвер, 26 жовтня 2017 р.

Година цікавих повідомлень

                                                 
                                               «Домашні улюбленці»
   
    Хто не любить собак, кішок, папужок, хом’ячків? Мабуть тільки дорослі. А діти їх просто обожнюють. 26 жовтня на годині цікавих повідомлень у молодшому відділі побували учні 2-В класу гімназії.
    Спочатку дітям   зробили  бібліографічний огляд нової літератури, яка надійшла до бібліотеки в останній час. Це енциклопедії видавництва  «Перо» і художня література: оповідання , казки, вірші. Бібліотекар Ярцева О.Л. прочитала школярам гумористичне оповідання Григорія Білоуса  «Давай заведемо кицьку» з нової збірки «Веселі історії». А бібліотекар Матвієнко Н.М. показала дітям електронну презентацію про всіх домашніх улюбленців, де головними були звичайно собаки і кішки.
    Дуже цікаво і важливо те, що граючи з тваринами, у людини непомітно розвивається рухова функція організму, а також розвивається моторика і набагато легше проходять фізичні напруження. Така тварина як собака здатна допомогти людині подолати страх, невпевненність і неуважність.
   У кожному  будинку є, або, принаймні, була кішка. Це миле створіння завжди приносить радість і настрій. У науці вирахували, що вібрація котячого організму здатна позбавити багатьох людей небажаних моральних недуг. Серед них — остеохондроз, радикуліт  і болі в суглобах.
    Домашні пушистики також позитивно впливають на внутрішні хвороби людини. Це можуть бути навіть прості удари або садна. Старі люди вірять , що кішки постійно лягають на хворе місце людини, тим самим впливаючи на його лікування.











Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...