середу, 11 жовтня 2017 р.

Письменницький ювілей


    Ювілей письменника-земляка
У 2017 році святкує свій 70-річний ювілей  журналіст, поет, письменник, лауреат літературних премій  Леонід Марченко. Міська бібліотека для дітей щиро вітає Леоніда Володимировича та долучається до тих високих слів,  які лунають в цей рік  для ювіляра.  Ми ж, підготували до цього ювілею літературний портрет письменника, який назвали «Із племені орлиного». 11 жовтня послухати про життєвий шлях Л. Марченка та познайомитись із його творчістю прийшли учні гімназії I(5)-Б класу.


Зустрічала юних гімназистів бібліотекар абонементу старшого відділу Носенко Ольга Анатоліївна. Вона підготувала тематичну добірку книг на абонементі та, запросивши дітей до читальної зали, познайомила їх із творчим шляхом письменника.




Леонід Марченко пише як для дорослих, так і для дітей. Наших читачів зацікавили «дитячі» книжки про кішку Маркізу, що живе на дачі, а ще вони виявили бажання «спробувати»  «Чай для бегемота», тобто, не справжній чай, а надзвичайно цікаві оповідки Леоніда Володимировича, що складають цю книжечку. Було дуже приємно, коли відгукнулися діти на розповідь про юних херсонських патріотів з Карантинного острова. Сподіваємось, що книжка «Клятве остались верны» знайде свого читача в нашій бібліотеці. 

Ще раз вітаємо  ювіляра та зичимо творчих успіхів, нових сюжетів та вдячних читачів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...