середу, 4 жовтня 2017 р.

БІБЛІОМІКС

Волохаті, пернаті, лускаті…

Сьогоднішнього  сонячного жовтневого ранку до відділу обслуговування учнів 5-9 класів міської бібліотеки для дітей вперше завітали учні І(5) –А класу гімназії.


Діти познайомилися з розпорядком роботи абонементу та читального залу, погортали періодичні видання, з цікавістю розглядали книжкові виставки.

Та, оскільки, 4 жовтня весь світ святкує Міжнародний день захисту тварин, говорили ми цього дня  саме про них…

Подякувавши католицькому святому Франциску Ассизському за покровительство над тваринами, ми відправилися у захопливу подорож лісами, степами, горами, прісними водоймами і морями у пошуках безпосередніх, щирих і незвичайних створінь. 

Подорожуючи, діти познайомилися з рубрикою «Волохаті, лускаті, пернаті» на сторінках журналу «Барвінок»; розгадували ребуси та шаради, вгадували тварин за описом; дивилися уривки з улюблених мультфільмів; згадували художні твори, героями яких є тварини; розповідали про своїх домашніх улюбленців.

Неабияке захоплення у наших читайликів викликала гра «Пантоміми» або, як її ще називають у народі, «Крокодил». Хлопчики та дівчатка показували улюблених тварин і за це отримували веселі наліпки.





Дорогі друзі, роль тварин для Землі неоціненна.

 Вони населяють планету разом з нами.
 Їх використовують у наукових, дослідницьких і медичних цілях.
 Домашні улюбленці наповнюють наші помешкання радістю.

 Бережімо їх!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...