середу, 8 лютого 2017 р.

                                Бібліотечний урок
                         «Гід в країні Павутинича»
        Всесвітня павутина проникла в усі сфери життя людини. 
Тут люди вчаться, працюють, відпочивають, знайомляться, спілкуються. Мільйони людей користуються ним частіше, ніж телевізором або радіо. Практично кожен зареєстрований у соціальній мережі.

   Сьогодні бібліотекар розповіла дітям про історію виникнення ІНТЕРНЕТ.  Ми передивились такі соціальні  мережі, як Твіттер , Однокласники, ВКонтакті. Познайомились з блогами юних вундеркіндів.

    Небезпека в сучасному світі  може статися з дитиною навіть тоді, коли маленькі користувачі  ІНТЕРНЕТ сидять вдома за екраном комп’ютера . Як не втрапити в халепу і не стати жертвою  різних аферистів і ігор, які несуть смерть? Про це ми говорили відтвердо і щиро. Тому що серед дітей і підлітків набуває розмаху дуже небезпечна гра, яка закликає перебігати дорогу перед самою машиною, щоб потім викласти цю зйомку на своїх сторінках. Але діти забувають про те, що життя у людини одне і інших як у комп’ютерному світі немає. А на останок діти 2-В класу  гімназії подивились мультфільм про Фіксиків.


Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...