вівторок, 14 лютого 2017 р.



День дарування книжок у бібліотеці
14 лютого – особливий день. День, який осяяний коханням, день Святого Валентина. З 2012 року цей день відзначений ще однією подією, яка походить також із любові – це День дарування книжок. Воно об’єднує всіх, хто дарує книжки і вчить любити читання. До цього дня міська бібліотека для дітей оголосила бібліо-акцію «Подаруй бібліотеці книжку».
Бібліотекарі вирушили  у місто, щоб розповісти містянам та школярам навчальних закладів про цей день та про бібліо-акцію, що ми приурочили до 
свята.


     





І саме у цей день, коли ми приймали у себе десятикласників та говорили з ними про історії кохання великих, до нас завітав із подарунками громадський діяч Олександр Миколайович Сидоренко. Приніс він із собою 11 сучасних книжок видавництва Старого Лева.  

                                                                                                                                   Олександр Миколайович звернувся до сучасної молоді, розповівши їм про важливість освіти та самоосвіти, про важливість книжки у житті людини, про необхідність використовувати «на повну» власний потенціал. Наш гість – добрий друг бібліотеки, не один десяток книжок, дякуючи  саме Олександрові Миколайовичу, поповнили бібліотечний фонд. Завжди цікаво слухати про подорожі світом та життя в інших країнах, про шляхи, які ведуть до успіху. Олександр Миколайович – надихаючий приклад для сучасної молоді в досягненні життєвого успіху. Ми дуже вдячні і нашому поважному гостю, і усім тим, хто в цей день подарував бібліотеці книги. Наші  десятикласники також завітали з подарунком.





Ми дуже вдячні усім-усім. Сподіваємось, наша виставка-подарунок буде поповнюватися книжками, адже бібліотеці у цьому році – 65, а хороша книга – найкращий подарунок!




Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...