неділю, 22 грудня 2019 р.

Читацький кемпінг для Всезнайок


Інформ – дайджест «Що ми знаємо про Новий Рік»
22 грудня в секторі абонементу старшого відділу відбулося засідання клубу «Читацький кемпінг для Всезнайок»: інформ – дайджест «Що ми знаємо про Новий рік».
   Дітям дуже подобається таке спілкування і вони з великим задоволенням відвідують бібліотеку. На початку зустрічі бібліотекар Ольга Носенко розповіла про історію новорічного свята та  традиції його святкування  в різних країнах. Дуже цікаво дітям було дізнатися, що традиційним символом на Новий рік в Україні не завжди була зелена ялинка, а був «Дідух», виготовлений з першого снопа, що виконував обрядову роль протягом усіх різдвяних свят. А ще  усім сподобалось те, що у Римі,  напередодні Нового року, італійці викидають з вікон непотрібні старі речі, щоб нові принесли їм щастя.
Всі діти дуже чекають Новий рік,бо всі отримують багато цікавих подарунків та солодощів, а також тому, що готують дуже багато різних страв, особливо улюблений салат олів’є,який допомагають робити дівчатка. Вони взагалі вважають, що без цього салату це було б не свято. Всі учні взяли активну участь у новорічній вікторині, правильно відповівши на всі питання. А закінчилась зустріч  приємним та дружнім чаюванням з печивом і цукерками.



Немає коментарів:

Дописати коментар

    Бібліовізит: Краєзнавча година: « В об’єктиві Нова Каховка» У кожного куточка на земній кулі є свої ознаки, що визначають його своєр...